Politika privatnosti

Prohos agencija obavezuje se na privatnost vaših ličnih kontakt podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhu kontaktiranje naše agencije za posao. Prohos čuva privatnost svih posetilaca ovog internet sajta.

Ostale informacije kao što su broj obuće, konfekcijski broj, jezici kojima govorite kao i Vaše fotografije, biće vidljive na sajtu kako bi naši klijenti lakše i preciznije mogli da izaberu hostese koje odgovaraju njihovim potrebama. 

Informacije koje nam date čuvaju se na našem serveru. Mogu im pristupiti naši saradnici, državni organi, naši pravni sledbenici i lica koja angažujemo da obrađuju podatke u naše ime u svrhe navedene u ovom pravilniku ili druge svrhe za koje ste vi dali odobrenje. Takođe, možemo preneti informacije o upotrebi našeg internet sajta trećim licima ali to neće uključivati informacije na osnovu kojih vi možete biti identifikovani. Osim ako to zakon ne nalaže, nećemo ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o Vama.

Prilikom prijave na naš sajt, dužni ste da ostavite vaše ispravne podatke i vaše fotografije.

Naš internet sajt može sadržati linkove za druge internet sajtove koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici privatnosti.

Internet sajt i sav materijal na ovom internet sajtu su autorsko pravo ili vlasništvo Prohos agencije. Na internet sajtu postavljeni su uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje sadržaja, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno.

Prava intelektualne svojine i ostala prava na bilo koji sadržaj koji je dostupan za preuzimanje sa internet sajta pripadaju Prohosu. Osim ako drugačije nije izričito određeno. Vaša upotreba sadržaja podleže uslovima Zakona o zaštiti autorskih prava Republike Srbije. Nemojte preuzimati niti koristiti sadržaj ako se ne slažete sa ovim odredbama. Kada preuzimate ili koristite sadržaj sa internet sajta, to činite na sopstveni rizik.